Et psykoterapeutisk forløb kan hjælpe dig, hvis du af den ene eller anden årsag er kommet ud af kurs. Føler dig magtesløs og har mistet grebet om dit liv. Ubalancen kan have mange ansigter. Du kan have følelsen af ikke at slå til, ensomhed, altid at skulle please andre mennesker, uden at få noget igen og have svært ved af sætte grænser. Angst, depression og stress.

Jeg er af den overbevisning, at der findes et grundlæggende og universelt instinkt i os alle, som er gearet til at overvinde forhindringer og genoprette vores indre balance og ligevægt. Vi kan dog møde så meget modgang, overvældende begivenheder og tab, at vi – på egen hånd – har svært ved at finde balance i vores liv.

Psykoterapi kan understøtte dig i at genvinde balancen og hvis du føler at du aldrig rigtig har kendt til balance i dit liv, kan et forløb hos mig eller anden psykoterapeut hjælpe dig på vej til et liv i bedre balance. Mens jeg altid anbefaler at søge professionel hjælp, skulle du have brug for det, er det dog vigtigt at understrege, at en "psykoterapeut" ikke er en beskyttet titel - med andre ord kan alle kalde sig for psykoterapeut. I min klinik, Psykoterapi - Tine Lykke, er jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforening og bærer derfor titlen "Psykoterapeut MPF". Dette betyder kort sagt, at jeg er kvalitetsstemplet og uddannet med en to-faglig uddannelse til at kunne praktisere psykoterapi. 

Læs mere om psykoterapeut MPF her